MK | EN
 
 
 
 
 
 
 


П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Моментално 1 посетител
Вкупно 531854 посети

 

 
Јавен повик бр.1/2014 за доставување барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013
17.02.2014
 
ИЗМЕНУВАЊЕ НА ЈАВНИОТ ПОВИК БР. 01/2013 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2007-2013
08.08.2013

Agency_logo_en - Thumbnail

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува сите заинтересирани субјекти за поднесување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013 дека рокот за нивно доставување се продолжува до 30.09.2013  година.

 

(за повеќе изберете го насловот)

 
ЈАВЕН ПОВИК БР.01/2013 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2007 - 2013
08.07.2013

Agency_logo_en - Small

 

Влада на Република Македонија

Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

 

Врз основа на член 14 став 2 (а) од Законот за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Комисијата на Европските Заедници за правилата за соработка во однос на финансиската помош од ЕК на Република Македонија и спроведување на помошта според компонента V (ИПАРД) од инструментот за претпристапна помош (“Сл. весник на РМ“ бр. 165/2008) и врз основа на Програмата за користење на средствата од Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД) за период 2007-2013 (“Сл. весник на РМ“ бр.83 /2009 и бр. 96 /2013), 


 

на 08 јули 2013 година објавувa 

 

 

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2013

за доставување на барања за користење на средства од 

ИПАРД Програмата 2007-2013

 

 


(за повеќе изберете го насловот)

 

 

 
РАСПОРЕД НА ИПАРД ИНФО ДЕНОВИ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2013
08.07.2013

Kalinka_logo - Small

 

Секторот за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и оваа недела организира инфо денови со цел запознавање со можностите и начините за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013. 

 

 

(за повеќе изберете го насловот)

 
РАСПОРЕД НА ИПАРД ИНФО ДЕНОВИ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2013
01.07.2013

ИПАРД_лого - Small

 

Секторот за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство,  согласно Годишниот акционен план за комуникација за 2013 година, во периодот од 01-20 Јули организира инфо денови со цел запознавање со можностите и начините за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013.

(за повеќе изберете го насловот)

 

 
 
Vlada
MZSV
AFSARD
SEP
IPA
HACCP
Sojuz na Komori
Stopanska komora na Makedonija
Invest in Macedonia
Delegacija
Europa

 

 

mk, site, footer
Fl Инструмент за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД) 2007-2013 Fr
Последна промена: 19.05.2014  | Правна забелешка | Контакт